lørdag 9. januar 2010

Vel fremme

Vi er vel fremme i USA etter en lang reise. Alle kontrollene på samtlige flyplasser gikk som smurt, og vi var ved godt mot helt til vi traff puta igår kveld kl elve (lokal tid). Selvfølgelig var vi slitne etter å ha vært våken og på reisefot i 26 timer, men vi var tross alt endelig kommet frem. Det var en ubeskrivelig følelse som kom da vi kjørte med taxi gjennom San Fransisco igår kveld, og det hjalp godt på at det var omtrent 15 varmegrader utendørs. Deilig å være så langt borte fra kulden, det må sies :)


Vi har overnattet på YMCA, et noe shabby motell som ligger i sentrum av Berkeley. Siden vi ikke hadde booket sengeplasser på forhånd, måtte vi sove sammen i en enkeltseng. Litt trangt, men ellers helt greit. I dag har vi spist nydelig frokost på et fem stjerners-hotell, og gått litt rundt i forskjellige banker og telebutikker for å samle inn prislister.


Letingen etter sted å bo har vi utsatt til etter helgen, så nå skal vi inn til San Fransisco for å overnatte på hotell i to dager. Amerika har gjort godt inntrykk så langt, så vi har troen på at vår første helg her nede kommer til å bli helt super.

Ha en fin helg, du også :)

1 kommentar:

  1. heia iris-og siri!

    veldig koselig å les den første blogg fra over there-og en lettelse at alt har gått så bra. dåkker e bærre knakanes tøffe, eg e stolt og kry over at sånne flenke jente som dåkk finns. om et par måna eller så, kjem elena og e hompanes etter. finn oss en god og rimelig plass i berkley kor vi kan bo, hi hi kor spennanes det skal bli!klem fra mammen

    SvarSlett