tirsdag 19. januar 2010

Vi har flyttet!

Ikke fra leiligheten altså, men fra stuen og inn på soverommene våre. Idag fikk vi nemlig levert hver vår madrass på døren fra Mattress Discounters, så da var tiden inne for å forlate stuen. Det var litt vemodig, men vi skal nok klare oss fint :)

Slik bodde vi før:Slik bor vi nå:Vi har også vært på våre første forelesninger i dag, og man kan mildt sagt si forholdene på campus er sild i tønne. Denne uka og neste uke er det noe som kalles course-shopping. Alle studenter skal følge forelesningene i de fagene som de selv syns virker interessante, også skal man velge ut nok fag til å dekke poengkravet (som i vårt tilfelle er 15 credits). I dag tidlig klokken åtte var vi på Development and globalization med en foreleser fra Kenya. Han var utrolig hyggelig og virket engasjert i faget. Den andre faget var Sociology of health and medicine, og det falt godt i smak hos oss begge. Imorgen og torsdag skal vi teste enda flere fag, så får vi se hva vi til slutt ender opp med som favoritter. Vi har allerede valgt ett fag, og det vet vi at vi får plass på. Hvilket fag nummer to vi får plass på, er derimot veldig usikkert. Tiden vil vise :)Det har vært et svært skiftende vær i Berkeley i dag. På vei til skolen regnet det, på vei hjem var det solskinn, og til middag var det torden og lyn. For å underholde oss selv i det såkalte "inne-været" har vi bestilt pizza på døren og sett film; My sisters keeper. Pizzaen var mini (man skulle ikke tro at den ble bestilt i Amerika), og filmen var nydelig. Anbefales!

2 kommentarer:

  1. heia! artig å følge med dere. godt dere er i gang, og at dere har flytta litt lengre inn i huset.Ja grådagene kan man vel ikke flytte fra, selv om det kunnevær ønskelig, hi hi. klem mamma anne

    SvarSlett
  2. hehe så været der borte er ikke så forskjellig fra hvordan vi har det her i trondheim da.. bortsett fra at det er vinter og snø her fremdeles *sukk* :).
    Hilsen HP

    SvarSlett