onsdag 10. februar 2010

Flyin` high in Vegas

Nå er det mildt sagt lenge siden sist vi har gitt lyd fra oss på denne bloggen - igjen! Dagene går litt for fort, noe som dessverre går utover de skriftlige oppdateringene. Vi begge er blitt relativt gode "skypere", så noen har i hvert fall hørt fra oss. Værså god for det ;)

Når man først er i California har man selvfølgelig lyst til å oppleve så mye som mulig, da inkludert å besøke alle stedene som man har hørt om i alle år. Blant alle stedene vi har snakket om, har Las Vegas vært et av de som stod høyest på lista. Forrige mandag gjorde vi noe med saken, da vi bestilte flybilletter og booket hotell til en langhelg nettopp i Vegas. En ting som pushet oss til å dra, var en gjeng med gutter fra San Diego som også skulle dit samme helg. Noen av dem kjente vi fra før, mens andre ble vi kjent med i løpet av oppholdet. Det må også nevnes at vi kunne ikke fått en bedre gjeng å oppleve byen sammen med. Stemninga får terningkast 6 - uten tvil!

Vi vet ikke hvordan vi skal få til å beskrive med ord hvordan det var å oppleve Las Vegas, fordi det var helt surrealistisk å være der. Den første dagen gikk vi rundt på "the strip" (hovedgata) blant alle de gigantiske hotellene, de glade menneskene som sendte ut en skål allerede klokken ett på formiddagen, limousinene som cruiset forbi til alle døgnets tider, alle de store skiltene med lys som blinket i alle regnbuens farger, og ikke minst musikken som løftet stemninga til et magisk høyt nivå. Vi kan ikke si noe mer enn at byen må oppleves!
Vi får ofte spørsmål hjemmefra om hvordan været er nord i California. Det har vært perioder med altfor mye regn, men vi har også fått noen fine dager med "t-skjorte - og shorts"-vær. Dere skjønner helt sikkert at vi likte sistnevnte veldig godt. Den første varme dagen var vi kjapp til å hoppe i sommerklærne og traske bort til parken for å "tænne". Vi oppdaget nokså fort at temperaturen var ikke så høy allikevel, så det ble ingen brunfarge å skrive hjem om. Jaja, vi får for forsøket :)


Så til den seriøse biten (og årsaken til at vi faktisk er her i Berkeley) ;
Etter en måneds tid med noe som kan sammenlignes med ferie, har vi nå blitt innhentet av virkeligheten. Hjemmelekser, reaction papers, midterms og independent studies står for tur. Nå er det ingen kjære mor å være student ved UCB. Vet ikke helt hva vi hadde sett for oss på forhånd, men akkurat nå syns vi at mengden på skolearbeidet er litt overveldende (og verre blir det helt sikkert...).


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar