torsdag 11. februar 2010

GO BEARS!

I dag har vi jobbet iherdig med semesterets første hjemmeeksamen, også kalt midterm her in the U.S. Vi har ryddet og vasket kjøkkenbordet vårt, så nå har vi etablert et fint hjemmekontor i leiligheten. Hjemmekontor + hjemmeeksamen = top notch! Selv om vi har jobbet iherdig, merker vi at alt går veldig sakte fremover her i forhold til hjemme på NTNU. Lese på engelsk, reflektere på engelsk, notere på engelsk... det er så absolutt ikke bare, bare. Vi satser på at en forbedring vil skje i god tid før innleveringen, som by the way er allerede om en uke. En annen ting vi sliter litt med, er at dagene her nede går aaaaltfor fort. Ikke før vi har stått opp og fått i oss havregrøten, så er det kveld og tid for å legge seg. Hva skjer?!

Etter å ha spist deilig (og svær!) salat sammen med våre to naboer, dro vi for å treffe Line, Marianne og Marit, som er her gjennom samme utvekslingsavtale som oss. På tirsdag var vi hjemme hos dem på middag, noe som vi syntes var meget hyggelig. Vi avtale et nytt treff i dag, men denne gangen skulle vi gjøre noe helt annet enn å spise, sladre og le.... vi skulle på BASKETBALLKAMP! Det var akkurat som på film, som alt annet vi har opplevd her i California. Det var masse mennesker ikledd Cal-klær (Cal Bears er laget man heier på her), stort orkester, spreke cheerleaders, høye heiarop, og ikke minst gigantiske basketballspillere. Selv om vi observerte kampen fra aller bakerste rekke, var det ingen tvil om at disse guttene var enorme - både i lengde og bredde. I tillegg vant laget vårt, så du kan tro at jentene koste seg :D
GOOO BEARS!!


Nå skal vi snart ta kveld, og så er det ny dag med hjemmeeksamen på hjemmekontoret i morgen. I stedet for å si god natt, sier vi GOD MORGEN, NORGE! Ha en super fredag :)

2 kommentarer:

  1. Jeg liker dette innlegget. Hilsen Marit.

    SvarSlett
  2. GO Bears, og GO girls! Er seriøst misunnelig. (bortsett fra at jeg ikke mis-unner dere, jeg unner dere, men kunne tenkt meg og vært der selv også:)

    SvarSlett